Dansk Traditionelt Kromad – Take Away

Nr. 1
Skinkeschnitzel m /ærter, brasede kartofler og skysauce
Normal (Kr. 128)
Stor (Kr. 158)

Nr. 2
Herregårdsbøf m/ærter, pommes fritter, rødbeder & bearnaise sauce
(Kr. 98)

Nr. 3
(Spørg på dagen om tilgængelighed)
Deluxe bøf af oksefilet af mærket Freygaard m/gourmetkartofler, grønt efter sæson, og valg af skysauce, peber- eller svampesauce (Kr. 198)

Nr. 4
Hjemmelavet Burger m/fritter og aioli mayonnaise (Kr. 98)

Nr. 5
Dagens ret (Kr. 95)

Nr. 6
Fiskefilet m/grønt, pommes fritter og remoulade (Kr. 68)

Nr. 7
4 af Marc’s magiske kyllingetarteletter (Kr. 98)

Nr. 8
Kyllingenuggets (Kr. 58)

Nr. 9
Yuwatees forårsruller. Varierer efter sæson. OBS – forret! (Kr. 59)

Nr. 10
Dagens Thailandske ret. Varierer efter sæson. OBS – ofte stærk! (Kr. 118)

Nr. 11
Pommes fritter m/ketchup, og valg af remoulade, aioli- eller chili mayonnaise (Kr. 38)

 Sodavand 1,5l

Vælg mellem Coca-Cola. Coca-Cola Zero, Fanta, Faxe Kondi, eller Danskvand (Kr.29) 

Bestilles senest 19:45 (Søn-Tor), 20:45 (Fre & Lør)

Autentisk Thailandsk – Take Away

Nr. T1
Sprøde Thailandske Forårsruller; Kylling eller vegetarisk
Forårsruller af risvermicelli rullet med friske
grøntsager. Stegt i olie og serveres med en sød
blommesauce.
75,-

Nr. T2
Kai Satay
Grillspyd med kylling, marineret i vores egen
jordnøddesauce.
75,-

Nr. T3
Gung Tord
Dybstegte rejer, serveret med en frisk salat og
sød chillisauce
89,-

Nr. T4
Kai Tord
Dybstegt kylling, serveret med frisk salat og sød
chillisaauce.
85,-

Nr. T5
Suppe: Tom Kha Kai
Kylling i en af suppe af kokosmælk krydret med
citrongræs og galangalbouillon. Toppet med svampe
og koriander.
65,-

Nr. T6
Suppe: Tom Yam (Stærk)
65,-
Vælg imellem
Tofu, Kylling, Gris,

Oksekød +10kr, Rejer +15kr,
Sæsonens fisk +20kr, Laks+25kr,

Nr. T7
Salat: Sam Tam
Salat med grøn papaya, overrislet med en frisk limedressing.
129 kr.

Nr. T8
Salat: Thailandsk Frugtsalat
En salat af sæsonens frugt med tigerrejer, og dressing af thailandske urter.
129 kr.

(Følgende retter bliver alle serveret med ris)
Nr. T9
Massaman Nua/Moo
En traditionel ret fra Sydthailand. Består af enten
oksekød eller kylling kogt i kokosmælk med pasta
af massamankarry, blandet med thailandske urter.
155,-

Nr. T10
Sur & Sød Thai Style
Fra Bangkoks Chinatown. Blandede grøntsager
stegt med kylling og serveret i den kendte sur/sød sauce.
155,-

Nr. T11
Kai Pad med Mamong Himmaparn
Løg, forårsløg, peberfrugt, gulerødder, og friteret
tørret chili, stegt med friteret kylling og toppet
med ristede cashewnødder.
155,-

Nr. T12
Pla Sam Rod (Hel fisk)
Sæsonens fisk tilberedt med sprød kant, serveret
med ananas-sauce.
225,-

Nr. T13
Kai Ka Thieam Prik Thai
Kylling tilsmagt med hvidløg, peber, hele
peberkorn og koriander.
155,-

Nr. T14
Nua Pad Nam Man Hoi
Oksekød, friteret med grøntsager og østerssauce.
165,-

Nr. T15
Pineapple Fried Rice
Stir-fried jasmin-ris tilberedt sammen med stykker
af ananas og tigerrejer, toppet med ristede
cashewnødder.
145,-

Nr. T16
Panang Kai
En rig og smagfuld rød karry baseret på
kokosmælk og smagt til med sød basilikum,
serveret med kylling.
159,-

Nr. T17
Kai Pad Khing
Stir-fried kylling med ingefær.
155,-

Nr. T18
Kra-Praow (Vælg indhold nedenfor)
Krydrede kødstykker, stegt med en lækker
basilikumsauce.
155,-

Nr. T19
Grøn Karry (Vælg indhold nedenfor)
En klassisk grøn karry baseret på en sauce af
kokosmælk med grøn chilipasta. Dernæst blandet
sammen med thailandske urter og krydderier.
159,-

Nr. T20
Rød Karry (Vælg indhold nedenfor)
En klassisk rød karry baseret på en sauce af
kokosmælk med rød chilipasta. Dernæst blandet
sammen med thailandske urter og krydderier.
159,-

Valg af kød til ovenstående 3 retter:
Tofu, Kylling, Svinekød,
Oksekød +10 kr, Rejer +15kr
Sæsonens fisk +15kr, Laks +25kr

Tilkøb af ekstra Ris (Følger allerede med til alle hovedretter)
20,-

Take-Away kan bestilles:
Onsdag, Torsdag & Søndag: 17:30-20:30
Fredag & Lørdag: 17:30-21:00
Restauranten har lukket Mandag & Tirsdag

Translate »